DOROST: Dorostenci vyšli s Krnovem naprázdno!

Nedělní program začali ráno dorostenci.

Naše nejstarší mládežnické kategorie přivítaly v neděli Krnov, se kterým se nám dlouhodobě nedaří. A nepříznivou sérii jsme nezlomili ani tentokrát.

Starší dorostenci hráli od úvodních minut se soupeřem vyrovnanou partii. Hosté sice byli lepší na balónu, ale ze začátku si nevypracovali žádnou zajímavou šanci. V 10. minutě rohový kop Dundra vyplaval před Reimerem, ten se ale nezorientoval včas. O pár chvilek později pálil tvrdě Ferenc, Berkovský byl ale připraven. Ve 26. minutě jsme se již mohli radovat. Vjačka poslal mezi obránce Kupku, ten se kličkou gólmanovi zahnal, ale stihl předložit míč Dundrovi, který s pomocí břevna otevřel skóre – 1:0. Hosté vyrovnali o 10 minut později. Přihrávku před prázdnou branku uklidil Skotnica – 1:1. Ještě do poločasu překlopili hosté vedení na svou stranu. Tvrdou střelu vyrazil Olšar před sebe, u balónu byl nejdříve opět Skotnica a skóroval – 1:2.

Ve druhém poločase jsme vypadli z tempa a hosté toho využili v 68. minutě, kdy zvýšil Moravec – 1:3. Poté nás mohl dostat na dostřel Janoš, ten ale tváří v tvář Berkovskému nechal vyniknout krnovského gólmana. V 85. minutě byl vyloučen za nesportovní chování Liubenko. V tu chvíli jsme vrhli všechny síly do útoku. Naše naděje na body pohřbil v 90. minutě z brejku Odstrčil – 1:4.

FKD U19 1:4 FK Krnov U19 

(26’ Dundr – 36´ a 44´ Skotnica, 68´ Moravec, 90´ Odstrčil)

FKD: Olšar – D. Matějka, Schulla, Reimer, Galdia – Ferenc (C), Biskup – D. Chvěja (75’ Prorok), Dundr (63’ Janoš), P. Vjačka – Kupka 

Náhradníci: Gargoš, Prorok, R. Vjačka, Janoš, Pytlík, 

Trenéři: P. Dundr, P. Kudla

Mladší dorostenci vyrukovali na Krnov opět s několika mladšími žáky. Na soupeře jsme nestačili a prohráli vysoko 0:9. V samém závěru utkání jsme po faulu na Janoše neproměnili pokutový kop.

FKD U17 0:9 FK Krnov U17 

(5´, 10´, 11´ a 28´ Tabach, 14´ Krištof, 18´ a 48´ Mičlo, 20´ Boháček, 46´ Klement)

FKD: Smolka (C) – J. Večerek, F. Redzina, R. Vjačka, Pytlík – Sláčala, Graca, Janoš, Lišaník – M. Malina, Karásek 

Náhradník: F. Hellebrand 

Trenéři: P. Vjačka, P. Kudla

#fkdarkovicky