A-TÝM: Vyrovnanou partii rozsekl Kalvarův padající lístek!

A-mužstvo v sobotu nečekalo vůbec nic jednoduchého.

Svěřenci trenéra Marcela Meleckého se tentokrát v osekané sestavě, kdy chyběli zranění Adamčik, Rychnovský, Kempný, Moravec, Kabisch a Gai, vydali na půdu 3. týmu tabulky.

Začátek utkání moc atraktivní nebyl, hra se odehrávala pouze mezi vápny a k vidění nebyla žádná vyložená příležitost. Náznaky domácí Staré Bělé četla výborně naše obrana v čele s brankářem Chvějou. Do naší jediné šance se dostal Kalvar, který dobře trefil skákající míč, ale jeho projektil letěl pouze doprostřed Kreibichovy brány.

Ve druhém poločase se obrázek hry neměnil, k vidění byly pouze akce, které končily před oběma šestnáctkami. Prvního gólu se diváci dočkali v 80. minutě. Kabischův nenápadný aut prodloužil Kuřidém ke Kalvarovi, ten se tentokrát příliš nerozpakoval a balón, který trefil parádně alá padající lístek, zaplachtil za bezmocného Kreibicha – 1:0. O 5 minut později nám bylo ještě lépe. Ve vápně byl faulován Hanauer a nařízenou penaltu proměnil se štěstím Fojtík – 2:0. Ve zbytku utkání se již nic dalšího nestalo a díky prohře Mokrých Lazců ve Starém Jičíně jsme si vytvořili na čele tabulky čtyřbodový náskok.

FK Stará Bělá 0:2 FKD

(80´ Kalvar, 85´ (p) Fojtík)

FKD: F. Chvěja – Kořenek, Lindovský, Klečka, T. Kabisch – Hanauer, Turanský (C) (80´ Dundr) – Staniek (88´ Hanus), Kalvar, Kuřidém – Fojtík (86´ P. Vjačka)

Náhradníci: P. Vjačka, Dundr, Hanus

Trenér: M. Melecký

#fkdarkovicky