B-TÝM: Rezerva si na úvod poradila s Trojanovicemi!

B-tým odehrál své první utkání v Hlučíně.

V sobotu se na umělé trávě v Hlučíně odehrálo úvodní utkání zimní přípravy našeho B-mužstva. Rezerva hostila soupeře z dalekých Trojanovic. Do nominace se dostala hned šestice dorostenců plus Kuba Sáblík ze Starého Města.

Úvod utkání byl opatrný z obou stran a nenabízel nějaké vyložené příležitosti. Za zmínku stojí pouze střela Diviše, která ale nenadělala gólmanovi příliš vrásek. Skóre se měnilo zhruba v polovině poločasu. Do míče se opřel z více než dvaceti metrů střídající Zlotý a jeho nádherná střela zaplachtila pod břevno – 1:0. Chvíli na to jsme odklízeli balón z brankové čáry po šanci jednoho z hostí. Následně už ale Trojanovičtí srovnali krok. Balón se dostal k jejich útočníkovi, který propálil Pískalu na vzdálenější tyč – 1:1. Závěr první půle doprovázel hustý liják, díky kterého byla na hřišti snížená viditelnost.

Ve druhém poločase jsme se dlouho nedokázali dostat do koncovky, to se naštěstí poté prolomilo. K balónu se dostal Duda a vrátil naším barvám vedení – 2:1. Poté se skvěle z tíživé situace ve středu hřiště dostal Ferenc, který rozběhl na pravé straně Hanuse a jeho centr umístil za záda hostujícího brankáře opět Duda – 3:1. Na konečných 4:1 upravil Santer, který využil chyby gólmana, jemuž po centru z levé strany vypadl balón z rukavic.

FKD “B“ 4:1 TJ Trojanovice-Bystré

(2x Duda, Zlotý, Santer)

FKD “B“: Pískala – Santer, Strachota, Hruška, P. Vjačka – Sáblík, Dundr, Diviš, Duda – Hanus, P. Kabisch

Náhradníci: Olšar, Ferenc, Biskup, D. Chvěja, Zlotý, Pe. Adamčik, Kurmashov

Trenér: D. Matějka

#fkdarkovicky