A-TÝM: Áčko se na obří šlágr naladilo osmigólovou kanonádou!

Shrnutí zimní přípravy + statistiky naleznete zde.

Zimní příprava A-týmu je již minulostí. Naši hráči v posledním utkání porazili účastníka okresního přeboru z Dětmarovic vysoko 8:2 a na závěr přípravy zapsali první vítězství. Hattrickem se blýskl Moravec, na kterého navázali dvougólový Staniek s Kempným a jeden gól přidal Petr Kabisch.

Již od úvodu jsme byli lepším týmem a odměnou nám byl vedoucí gól již v 1. minutě. Přihrávku z pravé strany pustil Hanauer za sebe na Stanieka, který si balón připravil a obstřelil brankáře – 0:1. O pár minut později Staniek nacentroval na Moravce, který se hlavou nemýlil – 0:2. Další pohlednou akci zakončil doklepnutím do prázdné branky opět Staniek – 0:3. Další dva góly rychlonohého Moravce znamenaly poločasové vedení 0:5.

Na začátku druhého poločasu domácí snížili po chybě v defenzivě, my jsme si ale vzali pětigólové vedení zpět zásluhou Kabische, který prchnul domácí obraně a na přední tyč překonal brankáře. Závěrečné dvě branky našeho týmu obstaral Kempný, který nejprve z první usměrnil centr z pravé strany a poté propálil domácího strážce svatyně. Poslední gól zápasu vstřelil domácí útočník, jenž utekl naší obraně a střelou na vzdálenější tyč snížil na konečných 2:8.

Na závěr přípravy jsme dokázali poprvé zvítězit a nyní již všechny pohledy směřují na neděli, kdy v obřím šlágru kola pojedeme na půdu vedoucích Mokrých Lazců!! První jarní utkání bude mít výkop již v 10:00!!!

SK Dětmarovice 2:8 FKD

(3x Moravec, 2x Staniek, 2x Kempný, P. Kabisch)

FKD: Kudla – Lindovský, Rychnovský (46´ Dundr), Klečka, T. Kabisch – Kuřidém, Hanauer, Kalvar, Staniek (60´ P. Vjačka) – Moravec (46´ Kempný), Turanský (46´ P. Kabisch)

Náhradníci: Kempný, P. Kabisch, Dundr, P. Vjačka

Trenéři: M. Melecký, M. Hrubý

Výsledky zimní přípravy:

FKD 2:6 Viktoria Hažlach (P. Kabisch, Kalvar)

FKD 2:2 Dolní Datyně (Matějka, Turanský (p))

FKD 4:5 Baník Albrechtice (2x Kalvar, Moravec, Hanus)

Slavia Orlová 8:1 FKD (Kalvar)

FKD 2:6 Poruba (Kalvar, Turanský (p))

Oldřišov 6:1 FKD (Turanský (p))

Dětmarovice 2:8 FKD (3x Moravec, 2x Staniek, 2x Kempný, P. Kabisch)


7 zápasů, 1 výhra, 1 remíza, 5 proher, skóre: 20:35

Nejlepší střelci:

5 – Kalvar

4 – Moravec

3 – Turanský

2 – P. Kabisch, Staniek, Kempný

1 – Matějka, Hanus

#fkdarkovicky