A-TÝM: Další tenisový výsledek v přípravě! Generálku obstará zápas s Dětmarovicemi!

Zimní příprava A-týmu vůbec nevychází podle představ.

A nezvrátilo to ani sobotní utkání na půdě účastníka krajského přeboru. Moravanu Oldřišov jsme podlehli vysoko 1:6. V Oldřišově jsme také poprvé v novém roce hráli na přírodní trávě.

Tým vyrazil k zápasu opět v osekané sestavě. Pozitivem bylo, že se do hry zapojili po zranění se vracející Staniek s Fojtíkem. Úvodní gól zápasu padl ve 25. minutě, kdy propadla naše obrana a domácí útočník se prosadil po centru do prázdné brány. Chvíli na to zvýšili domácí na poločasových 2:0.

Ve druhém dějství jsme dokázali snížit zásluhou Turanského, který proměnil nařízenou penaltu po faulu na Moravce. Když už to vypadalo, že bychom mohli mít v zápase navrch, dostal soupeř také možnost zahrávat pokutový kop. Touto šanci Oldřišov nepohrdnul a opět odskočil na rozdíl dvou branek. Poté nastal zlomový okamžik zápasu. Soupeř dostal červenou kartu, ale po domluvě obou táborů dohrával v plném počtu jedenácti borců, nám se naopak zranil Moravec a díky nemožnosti střídání jsme tedy dohrávali zápas v oslabení a inkasovali další 3 branky.

Generálku před blížící se sezónou odehrajeme příští víkend proti celku z Dětmarovic. O místě a času utkání Vás budeme informovat.

Moravan Oldřišov 6:1 FKD

(Turanský (p))

FKD: F. Chvěja – Lindovský, Klečka, Rychnovský, T. Kabisch – Fojtík (46´ P. Kabisch), Turanský, Kalvar, Staniek – Kempný – Moravec

Náhradník: P. Kabisch

Trenér: M. Melecký

#fkdarkovicky