A-TÝM: Kalvarova ONE MAN SHOW v Chlebičově!

Souboj o 3. místo se v sobotu odehrál v Chlebičově!

Do důležitého duelu o 3. místo jsme měli fantastický vstup a poprvé jsme udeřili již ve 3. minutě. Na nákop Rychnovského si naběhl Staniek, předložil míč Kalvarovi, který skóroval – 0:1. Ve 13. minutě bylo ještě lépe. Kalvarovi tentokráte naservíroval míč Fojtík a první jmenovaný zvýšil – 0:2. Domácí se v prvním poločase nedostali k přímému ohrožení branky, naopak třetí náš gól mohl přidat Hanauer, který ale přehodil domácí svatyni. První poločas skončil výsledkem 0:2.

Domácí nechytli ani začátek druhého poločasu. V 56. minutě si na centr Hanauera naskočil opět Kalvar a precizní hlavičkou dokonal čistý hattrick – 0:3. Poté se začali osmělovat také domácí. V 58. minutě zakončil akci po ose Radek – Lazecký na zadní tyči číhající Wiweger – 1:3. Tříbrankový náskok nám mohl vrátit Turanský, ten ale nemířil po centru Hanauera přesně. Gól naděje vstřelili domácí v 86. minutě. Po asistenci Stoška přehodil Chvěju Kolig – 2:3. V samém závěru ještě hlavičkoval Korbel, jeho pokus ale skóre zápasu již nezměnil.

Díky důležité výhře v Chlebičově a zaváhání Staré Bělé ve Štěpánkovicích jsme se posunuli dokonce na 2. místo tabulky a na vedoucí Mokré Lazce ztrácíme 5 bodů.

Viktorie Chlebičov 2:3 FKD

(58´ Wiweger, 86´ Kolig – 3´, 13’ a 56’ Kalvar)

FKD: F. Chvěja – Lindovský (C), Pa. Adamčik, Klečka, T. Kabisch – Staniek (80’ Kuřidém), Rychnovský (80’ Kořenek), Hanauer, Kalvar – Fojtík (62’ Turanský), Kempný (30’ M. Gai)

Náhradníci: Kořenek, M. Gai, Turanský, Moravec, Kuřidém 

Trenéři: M. Melecký, M. Hrubý 

#fkdarkovicky