A-TÝM: Atraktivní duel branku nenabídl!

Naprosto ideální podmínky panovaly při nedělním utkání A-týmu.

Krásné počasí a slunečná obloha přilákaly na náš stadion 209 platících diváků, kteří se v průběhu zápasu určitě nenudili.

Od úvodních minut byli mírně lepším týmem hráči Píště, kteří drželi balón a dobře kombinovali. Do největší šance hostů se dostal Obrusník, ale z úhlu těsně minul pravou tyč Chvějovy brány. Naší největší šanci si vytvořil Moravec, ale v samostatném úniku si příliš předkopl balón. Ještě do poločasu se zjevil ve vápně osamocený Štefek, toho ale fantasticky vychytal Chvěja. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Druhé dějství už příliš fotbalové krásy nenabídlo, hrálo se především mezi šestnáctkami. Do naší největší příležitosti se dostal po dobré kombinaci Gai, který překonal hostujícího brankáře, ale balón vykopával z čáry jeden z jeho spoluhráčů. Nadějné situace jsme si vytvořili v úplném závěru, ale brejky do otevřené hostující obrany jsme nevyřešili dobře.

Utkání tedy skončilo remízou 0:0. Moc děkujeme všem fanouškům za návštěvu. Další utkání odehrají naši hráči v sobotu 9. září od 16:00 na půdě Velkých Heraltic. Odjezd autobusu je naplánován na 14:15 od hřiště.

Marcel Melecký (trenér)„Dnešní zápas měl parametry pravého derby se vším všudy. Jediné, co mu scházelo, tak byly nějaké ty góly. V prvním poločase jsme si až na jednu vyloženou šanci prakticky nic nevytvořili, vesměs jsme se jen bránili. I proto proběhla během pauzy v kabině pořádná domluva. Ve druhém poločase jsme si už i vypracovali nějaké slibné šance, ale bohužel ani jednu z nich neproměnili. S ohledem na oba poločasy je remíza spravedlivá“ (zdroj: fotbalunas.cz)

FKD 0:0 Slavia Píšť

FKD: F. Chvěja – Lindovský, O. Hellebrand, Klečka, T. Kabisch – Hanauer, Rychnovský – Kuřidém (61´ Staniek), Turanský (C) (46´ Kořenek), Kalvar (68´ M. Gai) – Moravec (77´ Kempný)

Náhradníci: Kořenek, Staniek, M. Gai, Cintula, P. Kabisch, Kempný

Trenéři: M. Melecký, M. Hrubý

#fkdarkovicky