DOROST: Bídné výkony dorostenců znamenaly debakly!

Víkendové zápasy našim dorostencům vůbec nevyšly.

Starší dorostenci ve 4. kole krajského přeboru, proti rezervě prvoligového Frýdku, inkasovali poprvé již ve 3. minutě po centru z levé strany. O 10 minut později přidal druhý gól Bezukh. Slepené trefy Romana a Jurajdy stanovily poločasový výsledek na 0:4 z našeho pohledu. Druhé dějství začalo naší nadějnou pasáží, která ovšem skončila v 50. minutě pátou trefou frýdeckomísteckých. Hosté poté ještě přidali dalších 5 tref a krutý výsledek byl na světě. Frýdek nám uštědřil zasloužený debakl, neboť v utkání jsme byli jasně horším týmem.

FKD U19 0:10 Frýdek-Místek “B“ U19

3´, 50´ a 61´ Maksymchuk, 13´ Bezukh, 37´ Roman, 38´ Jurajda, 72´ Deingruber, 81´ Strack, 82´ a 86´ Tvarůžka

FKD U19: Olšar – F. Redzina (69´ J. Hasala), Lišaník, Ferenc (C), Prorok (69´ Gargoš) – P. Vjačka, Biskup (54´ Martiník) – D. Chvěja (69´ Pytlík), Dundr, Š. Redzina (54´ Galdia) – Kupka (54´ Kudla)

Náhradníci: Galdia, J. Hasala, Pytlík, Martiník, Gargoš, Kudla

Trenéři: P. Dundr, P. Kudla

Mladší dorostenci sehráli utkání proti týmu, který v úvodních třech kolech nedostal branku. Do vedení se hosté dostali v 7. minutě zásluhou Kudrny, který poté trefami v 19. a 22. minutě zkompletoval hattrick. Na poločasových 0:4 upravil Ručka. Ve druhém poločase dokázal gólman Hellebrand zneškodnit penaltu! Ani to nás ale nezachránilo od inkasování dalších tří gólů. Nejlepší akci si naši hráči schovali na poslední minutu. Vjačka pláchl prostředkem hřiště čtyřem protihráčům, ke střele se následně dostal Lišaník, jehož přízemní pokus skončil na tyči.

FKD U17 0:7 Frýdek-Místek “B“ U17

7´, 19´, 22´ a 69´ (p) Kudrna, 31´ Ručka, 53´ Janík, 67´ Tengler

FKD U17: F. Hellebrand – R. Vjačka, J. Szczurek, Š. Redzina, Lišaník, Pytlík – Březovský, Martiník, Malý, Janoš – Ďurian

Náhradníci: F. Redzina, P. Malina, T. Hasala

Trenéři: P. Dundr, P. Kudla

#fkdarkovicky