DOROST: Dorostenci opět bez bodu! Mladší skončí poslední!

Po víkendových bitvách je již jasné umístění mladších dorostenců.

Mladší dorostenci v neděli museli zvítězit, aby ještě živili naději na předposlední místo. Nestalo se a mladší U17 tak skončí na poslední 13. pozici. Starší zvítězit také nedokázali, nicméně o jejich umístění se rozhodne až v posledním kole, kdy zajíždí na půdu Kravař, se kterými svádí boj o 8. místo. Kravaře tento víkend nehrály, dohrávka je čeká ve středu na půdě Polanky, kde pravděpodobně vyhrají, srovnají bodový stav a díky lepšímu skóre půjdou před nás. Nám tak nezbývá nic jiného, než našeho soka v posledním kole porazit a uhájit 8. příčku. A nyní již k samotným utkáním.

V sestavě starších dorostenců nastoupilo hned 8 hráčů mladších. První poločas byl jasně v režii polomských, kteří byli ve všech ohledech lepší a vytvořili si pohodový čtyřgólový polštář. Naši největší šanci měl v první půli Kupka, ten ale zvolil zakončení slabší levačkou. Ve druhém dějství jsme hru již vyrovnali, dostali jsme se sice jen ke 3 šancím, ale byly to šance vyložené. V 73. minutě snížil na 1:4 Kupka po chybě v soupeřově obraně. Hosté poté přidali ještě 2 branky a blízko byli také ke 3. Tento pokus ale skvěle odklidil z brankové čáry Prorok.

11.6. 2023, 10:00

FKD U19 1:6 Velká Polom U19

Poločas: 0:4

(73´ Kupka – 10´, 32´ a 37´ Rychlý, 19´ Foltys, 71´ Folwarczný, 77´ Kopřiva)

ŽK: –

Diváci: 45

FKD U19: Kudla – Prorok, Schulla, F. Redzina, Gargoš (22´ Chojka) – Š. Redzina (46´ Martiník), P. Vjačka – Galdia (76´ J. Szczurek), Dundr (C) (76´ Biskup), D. Chvěja – Kupka

Náhradníci: Martiník, Biskup, J. Szczurek, Smolka, Chojka, Olšar

Trenéři: P. Dundr, P. Kudla

Velká Polom U19: Válek – Chmel (C), Otisk, Kotala, Rychlý, Folwarczný, Šlachta, Borkovec, Kopřiva, Krayzel, Foltys (24´ Kovář)

Náhradníci: Kovář, Chmiel, Hanke, Ptáček, Šimon, Filipčík

Trenér: P. Chalachan

Mladší dorostenci svou bitvu vůbec nezvládli a prohráli vysoko 0:9. Hosté z Polomi si do poločasu vytvořili pětigólový náskok, který po pauze navýšili ještě o další 4 trefy a mohli se radovat z vysokého vítězství. Náš víkendový soupeř ještě bojuje o 1. příčku v soutěži. Naopak my si už nepolepšíme a v konečné tabulce skončíme poslední.

11.6. 2023, 12:15

FKD U17 0:9 Velká Polom U17

Poločas: 0:5

(11´ (p) T. Filipčík, 14´ Gelnar, 20´ Šimon, 26´ Chmiel, 29´ Diviš, 47´ Barilič, 54´ J. Filipčík, 57´ Hanke, 77´ Žídek)

ŽK: –

Diváci: 40

FKD U17: Olšar – Galdia, F. Redzina, J. Szczurek, Gargoš – Prorok (C), Martiník, Biskup, D. Chvěja – Š. Redzina, Kupka

Náhradníci: D. Šidla, Havránek, Smolka

Trenér: R. Havránek

Velká Polom U17: Válek – T. Filipčík (C), Gelnar, Kabeš, J. Filipčík, Barilič, Chmiel, Žídek, Šimon, Diviš, Hanke

Náhradníci: Pleva, Sobek, Žůrek, Konečný

Trenér: V. Rychlý

Rozhodčí: J. Picmaus

#fkdarkovicky