ŽÁCI: Na jaře bez bodu! Trenér Večerek končí!

Pro žáky je sezóna 2022/23 již minulostí.

Žáci se se sezónou loučili na půdě Slavie Opava, kde odehráli své poslední utkání. Opavští potvrdili roli favorita a zvítězili poměrem 4:0.

Úvod utkání byl vyrovnaný, domácí byli častěji na balónu, ale nedostávali se do nějakých vyložených příležitostí. Naší největší šanci po samostatném úniku spálil náš útočník. Chvíli na to se domácí dostali do vedení. Nedomluvu mezi obránci a brankářem potrestal opavský útočník střelou do prázdné branky – 1:0. Chvíli před pauzou soupeř navýšil vedení. Po faulu Šidly se z penalty prosadil Pšenčík – 2:0. Na 3:0 zvýšil v 58. minutě Janeček. Ten se dostal do vápna a střelou na bližší tyč překonal našeho brankáře – 3:0. Na konečných 4:0 uzavřel gólový účet zápasu v 61. minutě Pěruška.

Zápas v Opavě byl poslední pro všechny hráče ročníku 2008. Poslední utkání to bylo také pro trenéra Jana Večerka, který kvůli pracovním povinnostem nebude dál pokračovat. Hráčům i trenérovi děkujeme a přejeme hodně štěstí v další etapě života!

3.6. 2023, 9:00

Slavia Opava “B“ 4:0 FKD

Poločas: 2:0

(16´ Volný, 33´ (p) Pšenčík, 58´ Janeček, 61´ Pěruška)

ŽK: 63´ D. Šidla

Diváci: 25

FKD: Čichoň – P. Malina, Krátký, J. Szczurek (C), T. Hasala – V. Szczurek, Havránek, D. Šidla, Jak. Večerek – Omámik, Chytrý

Náhradníci: Kružberský, Hort, Filipec, Valczyk, Neckář

Trenér: Jan Večerek

Rozhodčí: J. Kania

#fkdarkovicky