A-TÝM: Áčko velmi důležitou bitvu nezvládlo!

Před téměř čtyřmi stovkami diváky se odehrál šlágr kola v 1. třídě.

Náš celek cestoval na horkou půdu suverénních Kravař. Obejít jsme se museli bez vykartovaného Kabische s Moravcem a chyběl také Tomáš Kabisch, který už se pomalu vrací do tréninku. V prvním poločase se ještě k tomu zranil Martin Gai.

Kravaře byly od úvodu zápasu lepším týmem, držely balón a do naší obrany se dostávaly postupnou kombinací, zatímco my jsme spoléhali na rychlé brejky. Nějaké takové nám mohly vyjít, nicméně vždy chyběla o kousek větší přesnost. Domácí se dostali do vedení po půlhodině hry. Tečovaná střela z dálky zapadla pod břevno naší branky – 1:0. První poločas skončil jednobrankovým vedením soupeře. Druhé dějství již bylo v režii Kravař, které přidaly další 3 branky a zaslouženě zvítězily 4:0. Nám nedělním utkáním skončila třináctizápasová série bez prohry.

V dalším kole nás čeká opět šlágr. V sobotu 29. dubna přijede Pospěchova družina k souboji 4. s 2. týmem tabulky. Utkání bude mít výkop v 16:00.

23.4. 2023, 16:00

MFK Kravaře 4:0 FKD

Poločas: 1:0

(29´ a 66´ Těžký, 84´ Seibert, 89´ Baranek)

ŽK: 54´ Kryštof, 72´ Těžký, 87´ Seibert – 55´ Lindovský, 80´ Hanauer

Diváci: 367

MFK Kravaře: Kurka – Těžký (82´ Benna), Bitomský (60´ Ohřál), Falhar, Hrdlička, Kryštof (82´ Seibert), Heger (82´ Schreier), Kupka (82´ Peterek), Barcal (C), Ficek, Baranek

Náhradníci: Benna, Seibert, Schreier, Peterek, Ohřál, Hudeček

Trenér: K. Štěpán

FKD: F. Chvěja – Lindovský (82´ Hanus), Pa. Adamčik, Klečka, M. Gai (23´ Kuřidém) – Rychnovský – Fojtík, Hanauer, Turanský (C), Kalvar – Kempný (68´ Duda)

Náhradníci: Duda, O. Hellebrand, Hanus, Dundr, Kuřidém

Trenér: M. Melecký

Rozhodčí: R. Petroš – A. Měkýš, H. Nguyen Huu

#fkdarkovicky