B-TÝM: Béčko v Palestině překvapivě ztratilo!

První s posledním. To byl sobotní souboj na hřišti ve Štěpánkovicích.

B-tým se třemi dorostenci jel do Štěpánkovic, kde chtěl potvrdit 1. místo po minulém kole.

Začátek utkání jsme měli skvělý a domácí do ničeho nepouštěli. Šanci po centru Kanioka nevyužil Chýlek, proto se skóre měnilo až v 8. minutě. V dobré pozici se na pravé straně zjevil Diviš a zamířil přesně k levé tyči – 0:1. Vyrovnání na sebe bohužel nenechalo dlouho čekat. Po ztrátě ve středu pole se dostal ke střele zleva jeden ze štěpánkovických a Pískalovi nedal šanci – 1:1. Do velké příležitosti se po spolupráci bratrů dostal Vojta Mikula, ale jeho jedovatou střelu vyrazil gólman na roh.

Ve druhém poločase trefili gólmana postupně Hanus, jeden z Mikulů i Adamčik. Dundr následně nedokázal využít přímých kopů. První z nich schytala zeď a druhý neměl razanci na změnu skóre. Závěrečný tlak ukopali domácí na tzv. prešovský beton, do kterého se nám nedařilo dostat. Ovšem Štěpánkovice mohli i přesto vyhrát. Přímý kop, po faulu na veterána Harazima z osmnácti metrů, vytáhl ze šibenice skvěle Pískala. Utkání tedy skončilo překvapivou remízou a my jsme bohužel ztratili dva důležité body.

8.4. 2023, 15:30

Štěpánkovice “B“ 1:1 FKD “B“

Poločas: 1:1

(9´ Baránek – 8´ Diviš)

ŽK: 65´ Vitásek, 72´ Benek, 90´ Vybrančík – 72´ Kaniok, 88´ V. Mikula

Diváci: 45

Štepánkovice “B“: Lefenda (C) – P. Benek, Halfar, Dluhoš, M. Benek, Václavík, Vitásek, Kočí, Malohlava, Baránek, Kurka

Náhradníci: Hanzlík, Vybrančík, Bělák, D. Harazim, Žůrek

Trenéři: Jo. Harazim

FKD “B“ 1. poločas: Pískala – Kaniok, Zlotý, Santer (32´ Dundr), Hill (32´ Ferenc) – Schebestik, N. Adamčik, Diviš, V. Mikula – Hanus (C), Chýlek (21´ L. Mikula)

FKD “B“ 2. poločas: Pískala – Kaniok, Zlotý, Santer (84´ Ferenc), Hill – Schebestik (88´ V. Mikula), N. Adamčik (89´ Pe. Adamčik), Diviš, V. Mikula (79´ L. Mikula) – Hanus (C), Chýlek (60´ Dundr)

Náhradníci: L. Mikula, Pe. Adamčik, Dundr, Ferenc

Trenér: Ja. Večerek

Rozhodčí: V. Tomeš

#fkdarkovicky