Žáci se proti Bruntálu vytáhli

Našim žákům se reparát za minulý týden povedl náramně. Obě družstva po velmi kvalitních výkonech vyhrála a berou tedy plné počty bodů.

Starší žáci

Zápas se vyvíjel slibně už od prvních minut, kdy jsme hosty zatlačili na jejich polovině. Úvodní tlak však vyústil jen v tyč nastřelenou Havránkem. Ta nás ale nemusela mrzet, protože už ve 12. minutě se Havránek nemýlil a poslal domácí do vedení. Hosté se o slovo přihlásili ihned po rozehrání, kdy si míč na vlastní polovině vzal Blatný, a dovezl jej až do branky 1:1. Za 3 minuty bylo na domácí střídačce zase veseleji, Havránek zvyšoval na 2:1. Hosty definitivně zlomil gólem na 3:1 Chojka a tím zlomil i zápas. Ve druhé půli jsme přidali další 4 branky. Hosté ještě korigovali finální skóre 7:2.

Mladší žáci

Po posledním odfláknutém zápase v Hlučíně chtěli mladší žáci odčinit porážku a povedlo se jim to na výbornou. Po vlažném začátku, kdy jsme ve 4.minutě inkasovali, jsme přebrali otěže zápasu a tempo jen stupňovali. Nejprve v 8.minutě srovnával Čichoň a celý první poločas jsme hosty do ničeho už nepustili. Ve druhé půli to ale hosté nemohli vydržet. A tak ve 48. minutě se prosadil Šidla, následně se prosadil i zpřímého kopu. Aby toho nebylo málo v závěru zápasu jsme kopali ještě penaltu, kdy jeden z hostů zahrál ve vápně rukou. Penalty se ujal brankář Hellebrand a s přehledem míč poslal do šibenice. Výsledek 4:1 a 3 body tak zůstavájí v Darkovičkách