B-TÝM: Bleskový nástup do druhého dějství stačil!

Domácí víkend zakončil náš B-tým.

Svěřenci trenéra Davida Matějky šli do utkání s Hněvošicemi po dvou prohrách v řadě. Nejprve jsme podlehli doma Kobeřicím 0:2 a minulý víkend přišla nečekaná ztráta v Palestině 2:1.

Od úvodu utkání jsme byli lepší a soupeře pouštěli do šancí spíše sporadicky. Našim akcím ale chyběla lepší předfinální a finální fáze. Jako první si vypracovali velkou šanci hosté, ale jejich útočník ve výborné pozici trestuhodně netrefil bránu. S naší největší šancí přispěchal Diviš, který ale mířil také vedle. I přesto, že jsme měli více ze hry, se šlo do šaten za bezbrankového stavu 0:0.

Nástup do druhé půle byl jako z říše těch nejšílenějších pohádek. Nejprve se již ve 46. minutě krásně uvolnil Kabisch a předložil míč Hanusovi, který se nemýlil – 1:0. O 2 minuty později prchnul po levé straně Matějka a milimetrovým centrem našel na zadní tyči Hanuse, který tentokrát hlavou mířil také přesně – 2:0. Krásná akce! Hosté se snad z jediné střely na bránu dostali na dostřel. Jarošův pozdrav ze střední vzdálenosti prosvištěl za Olšara – 2:1. Ve zbytku utkání již nebyla k vidění nějaká velká šance a tak rezerva prolomila půst a získala 3 body!

FKD “B” 2:1 TJ Sokol Hněvošice 

(46’ a 48’ Hanus – 54´ Jaroš) 

FKD: Olšar – Santer, Hruška, Duda (C), Zlotý – Schebestik, Strachota, Diviš, Matějka – Vilkus, Hanus 

Náhradníci: Galdia, P. Kabisch, Prorok, Hopkins, D. Chvěja, P. Vjačka 

Trenér: D. Matějka

#fkdarkovicky