DOROST: Dorostenci nevyhráli ani druhý záchranářský duel!

Neděle patřila na našem hřišti dorostencům.

Jako první nastoupili ke svému zápasů starší dorostenci, kteří zahájili utkání v 10:00. Od úvodních minut se hrál vyrovnaný fotbal. První šancí jsme se připomněli my. Špatnou rozehrávku hostujícího gólmana chtěl potrestat Dundr, jeho pokus z 30 metrů ale lízl pouze horní síť. Ve 23. minutě již bylo veseleji. Fabr vyslal na průzkum Vjačku, který obešel gólmana i obránce a se štěstím zakončil – 1:0. Následně pálil Ferenc, jeho pokus ale gólman akrobaticky vyrazil. Poté se uvolnil Habr a jeho střelu musel Hubetskyy také vyrážet. Hlubina vyrovnala zhruba 10 minut před poločasem. Akci po pravé straně zakončil střelou na vzdálenější tyč Lyčka – 1:1. Ovšem do pauzy jsme si vzali hubený náskok zpět. Kapitán Ferenc se proháčkoval do vápna, kde předložil míč Chvějovi, na jeho tvrdý projektil neměl Hubetskyy nárok – 2:1.

Ve druhém poločase již naše aktivita opadla a soupeř měl více ze hry. Přesto jsme mohli odskočit do dvoubrankového vedení. Na hostujícího brankáře nejprve nevyzrál Kupka. Poté se dostal nádherně do vápna Dundr, na jeho pas na zadní tyč o pár centimetrů nedoklouzal Vjačka. A tak hosté i podruhé v zápase vyrovnali. Na centr z pravé strany si naběhl na zadní tyč Suchý a srovnal – 2:2. Zbytek utkání již moc pohledný nebyl, spíše se kupily fauly a stoupaly emoce. Proto se už nic nestalo a oba týmy si rozdělily po bodu.

FKD U19 2:2 TJ Unie Hlubina U19

(23’ P. Vjačka, 40’ D. Chvěja – 35´ Lyčka, 72´ Suchý)

FKD: Kudla – Prorok, Schulla, Matějka, Galdia – Ferenc (C), Biskup – D. Chvěja, Dundr, P. Vjačka – Habr (53’ Kupka) 

Náhradníci: Olšar, R. Vjačka, Habr, F. Redzina, T. Hasala 

Trenéři: P. Dundr, P. Kudla 

Mladší dorostenci v osekané sestavě se 4 mladšími žáky utkání nezvládli a opět vysoko prohráli. Tentokrát 0:13.

FKD U17 0:13 TJ Unie Hlubina U17 

(5´ a 78´ Nížinský, 11´ Příhoda, 13´, 17´, 21´ a 30´ Závěta, 39´ a 64´ Kunštacký, 49´ Ondruch, 50´ Lyčka, 58´ Kafka, 68´ Lauda)

FKD: Smolka (C) – P. Malina, J. Szczurek, F. Redzina, R. Vjačka – T. Hasala, Pytlík – Hrubý, Rumpa, Neckář – Skyba 

Náhradníci: – 

Trenéři: P. Vjačka

#fkdarkovicky