B-TÝM: Famózní první poločas stačil k zisku tří bodů!

Venkovní víkend odstartovala naše rezerva.

Svěřenci trenéra Davida Matějky se v osekané sestavě a se 6 dorostenci vydali na půdu Strahovic, kde se měli utkat s místním B-týmem.

Úvod utkání jsme měli pomalejší a do první šance se dostali domácí. Strahovický útočník ale z úniku netrefil bránu. Za nás mohl odpovědět Kabisch, ale také on mířil nepřesně. To, co se nepovedlo před chvílí, vyšlo z části o pár minut později. Ve 14. minutě střílel Kabisch, Schimanek jeho ránu neudržel a z dvojité dorážky se prosadil Hanus – 0:1. O minutu později bylo trenérovi Matějkovi do skoku ještě víc. Spolupráce Hanus, Kabisch se opakovala, akorát s tím, že Hanus nahrával a náš druhý útočník mířil do protipohybu gólamana – 0:2. Ve 23. minutě vyslal do úniku Dundr Kabische, ten obešel domácího strážce svatyně a zvýšil – 0:3. Svůj druhý gól mohl přidat také Hanus, centr z levé strany ovšem podskočil. Šílenou a gólově bohatou patnáctiminutovku uzavřel roh Dundra, který jej poslal do vápna a od Chvěji se míč otřel ještě o domácího obránce a skončil v bráně – 0:4. Gól byl napsán jako vlastní. Domácí neskládali zbraně a hrozili zejména ze standartních situací. Žádná z nich ale cíl nenašla. Poločasový zmar strahovických mohl dokončit z brejku Schebestik, ten ale po centru Hanuse mířil ve skluzu mimo.

Ve druhém poločase přebíraly otěže zápasu Strahovice, které byly lepším týmem. Z velkého množství šancí ovšem proměnili pouze jedinou, když mířil po útoku 2 na 1 přesně Hluchník – 1:4. Náš tým se připomněl pouze hlavičkou Strachoty, která ovšem skončila na břevně. Ve zbytku utkání se již nic nestalo a naše rezerva zvítězila také ve druhém jarním kole.

SK Meteor Strahovice “B“ 1:4 FKD “B“

(56´ Hluchník – 14´ Hanus, 15´ a 23´ P. Kabisch, 28´ vlastní)

FKD “B“: Pískala – Sáblík, Hruška, Duda (C), P. Vjačka – Schebestik, Strachota, Dundr, Matějka – Hanus, P. Kabisch

Náhradníci: Ferenc, Prorok, Pe. Adamčik, D. Chvěja

Trenér: D. Matějka

#fkdarkovicky