DOROST: O vývoji rozhodla zahozená penalta!

Odložené zápasy proti Frenštátu se odehrály minulý pátek.

Jako první šli do boje netradičně mladší dorostenci. V deštivém počasí a v osekané sestavě tým okolo Pavla Kanioka na svého soupeře z Beskyd nestačil a prohrál velmi vysoko 1:13. O jedinou branku se postaral v 65. minutě Šimon Redzina.

FKD U17 1:13 Frenštát p. R. U17 

(65’ Š. Redzina – 2´ Kopel, 3´ Terenti, 17´, 20´ a 33´ Sedláček, 21´ a 27´ Šuhajda, 24´ a 69´ Dostalík, 46´, 52´ a 55´ Gola, 57´ Fiurášek)

FKD U17: Smolka – Kubík, Graca, Lišaník, R. Vjačka – Březovský, T. Hasala, Martiník (C), Š. Redzina – Malina, Janoš 

 Náhradníci: – 

 Trenér: P. Kaniok

Po mladších dorostencích začali své utkání na velmi těžkém terénu také starší dorostenci. Od úvodu se hrálo poměrně vyrovnané utkání. Do první vážnější šance se dostal Kupka, který se skvěle zbavil obránce, ale zakončení mu nevyšlo. Poté výborně vniknul do vápna Redzina a byl faulován. Nařízenou penaltu trestuhodně zahodil Vjačka. Poté se o slovo několikrát přihlásili hosté, zatím však bez gólového efektu. V naší poslední šanci 1. poločasu se zjevil Chvěja po centru Dundra, jeho hlavička ale byla nepřesná. Do poločasu ještě stihli dvakrát udeřit hosté zásluhou Bialeka a Bezloji.

Druhý poločas už spíše připomínal bahenní boj, hřiště bylo po několikahodinovém dešti úplně podmáčené. Hosté ale ještě stihli přidat 3 branky, o které se postarali Hradečný, Šmondrk a Raška, a zvítězili 0:5.

FKD U19 0:5 Frenštát p. R. U19 

(39´ Bialek, 43´ M. Bezloja, 52´ Hradečný, 55´ Šmondrk, 65´ Raška)

FKD U19: Kudla (46’ Olšar) – Galdia (56’ Gargoš), Schulla, Ferenc (C), D. Matějka – P. Vjačka, Biskup – D. Chvěja, Dundr, Š. Redzina – Kupka

Náhradníci: Gargoš, Olšar 

Trenéři: P. Dundr, P. Kudla

#fkdarkovicky