A-TÝM: Kempný odšpuntoval kanonádu!

Sobotní utkání A-týmu nabídlo gólové hody.

Na naše hřiště přijel v rámci 9. kole krajské soutěže celek z Libhoště, který sbírá body zejména na domácím hřišti.

V prvním poločase jsme měli jasně navrch. Byli jsme lepším týmem a vyvrcholením bylo minimálně 10 rohových kopů. Bohužel se ani jeden neujal. Za zmínku stojí pouze gól Kempného, který byl ale z ofsajdu. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:0.

Ve druhém poločase to byl již gólový koncert. Nejprve se hned ve 46. minutě prosadil po samostatném úniku Kempný, kterého vyslal Fojtík – 1:0. V 52. minutě vybojoval balón na pravé straně opět Kempný, který centrem ve vápně našel Kalvara, ten předložil míč Fojtíkovi, který se nemýlil – 2:0. Ihned po rozehrávce se zmocnil míče Rychnovský a uličkou vyslal mezi obránce Kempného – 3:0. Druhou gólovou smršť během druhé půle započal střídající Kořenek, kterému předložil míč na zlatém podnose Moravec a naše letní posila skórovala ani ne po minutě na hřišti – 4:0. Pro Ondru Kořenka to byl první gól v našem dresu. Další trefa přišla opět po rozehrávce. Moravec vletěl do soupeřovy obrany a střelou k tyči nedal gólmanovi šanci – 5:0. Za pár sekund byl na světě již tenisový výsledek. Prosadil se opět Lukáš Moravec, tentokráte po asistenci Klečky – 6:0. Hosté se zmohli pouze na čestný zásah. Z přímého kopu korigoval Smolarčík – 6:1.

FKD 6:1 FC Libhošť

(46´ a 53´ Kempný, 52´ Fojtík, 75´ Kořenek, 76´ a 77´ Moravec – 84´ Smolarčík)

FKD: F. Chvěja – Lindovský (C) (78´ Cintula), Pa. Adamčik, Klečka, M. Gai (63´ T. Kabisch) – Staniek (63´ Kuřidém), Rychnovský, Hanauer, Kalvar – Fojtík (74´ Kořenek), Kempný (63´ Moravec)

Náhradníci: O. Hellebrand, Moravec, T. Kabisch, Cintula, Kuřidém, Turanský, Kořenek

Trenéři: M. Melecký, M. Hrubý

#fkdarkovicky