B-TÝM: Krmášový zápas rozhodl spasitel Hanus!

Souboj nejlepších ofenziv byl na našem hřišti k vidění v neděli.

Pěkný fotbal, hodně gólu a hudba z přilehlých kolotočů provázela nedělní utkání okresní soutěže mezi naší rezervou a rezervou Bolatic.

Od začátku utkání jsme měli navrch a dobrý nástup jsme potvrdili již ve 2. minutě. Na rohový kop z levé strany si naběhl na přední tyč Zlotý a dopravil balón do sítě – 1:0. Hra na jednu bránu pokračovala a odměnou nám byl druhý gól. Míč dostal na levou stranu Cintula, individuální akcí se krásně uvolnil a nádhernou střelou na zadní tyč zvýšil – 2:0. Následně se dostal ke střele Schebestik, jeho pokus se ale odrazil od levé tyče a po čáře vyjel pryč. Poté musel pro menší zranění odstoupit kapitán Duda, toho nahradil Vilkus, který se vzápětí dostal do šance, ale zakončení mu příliš trvalo. Na poločasových 3:0 upravil Hanus. Vilkus vystihl špatnou rozehrávku, předložil míč právě Hanusovi, který bodlem propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:0. První poločas skončil 3:0.

Na poločas snů jsme nenavázali a ze začátku druhého dějství jsme měli útlum. Nejprve snížil v 50. minutě z přímého kopu Sikora a poté snížil na rozdíl jediné branky Kovalík v 56. minutě. Ve druhém poločase byly pro změnu lepší Bolatice a dočkaly se vyrovnání. Střelou do prázdné brány vyrovnal Řehánek a hrálo se prakticky od začátku. Krásný fotbalový moment ale nastal v 88. minutě. Odražený balón se dostal na roh malého vápna k Hanusovi, který jej LAST MINUTE trefou poslal nechytatelně pod břevno a rozhodl o třech bodech, které zůstaly na domácí půdě. Ještě po zápase jsme na trávníku naháněli střelce rozhodující branky Hanuse, který po hřišti běhá možná ještě dneska.

Díky důležité výhře a ztrátám ostatních týmů jsme se posunuli na 2. místo tabulky. Další utkání odehrajeme v neděli 8.10. od 15:00 na našem hřišti proti nepříjemné Bělé.

FKD “B“ 4:3 FK Bolatice “B“

(2´ Zlotý, 10´ Cintula, 32´ a 88´ Hanus – 50´ Sikora, 56´ Kovalík, 78´ Řehánek)

FKD “B“: Pískala – T. Kabisch, Strachota, Hruška, Zlotý – Schebestik, Diviš, Duda (C), Cintula – Fojtík, Hanus

Náhradníci: Chýlek, D. Matějka ml., P. Vjačka, Vilkus, Pe. Adamčik, Kurmashov

Trenér: D. Matějka st.

#fkdarkovicky