A-TÝM: V Heralticích se body dělily!

Naše A-mužstvo zapisuje druhou remízu v řadě.

V sobotním utkání se náš trenérský tým musel obejít bez Lukáše Lindovského, Jakuba Hanauera a Davida Rychnovského. Naopak po pracovních povinnostech se vrátil Adam Fojtík.

Ze startu se hrálo vyrovnané utkání od šestnáctky po šestnáctku. Do první největší šance se dostal Moravec, kterého vyslal Kořenek, ale náš útočník mířil zblízka pouze do boční sítě. A tak se osvědčilo staré známe pravidlo: „Nedáš, dostaneš.“ Hned poté se po centru z levé strany prosadil Klein, který číhal na zadní tyči – 1:0. Následně opět zafungovala spolupráce Kořenek Moravec, ale druhý jmenovaný trefil domácího gólmana. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Druhý poločas byl z naší strany o dost lepší, hru oživili střídající hráči. V první šanci se objevil Kabisch, toho ale heraltický gólman vychytal. Domácí hráči čekali na naší chybu, mezitím co my jsme se snažili kombinovat. Vyrovnání přišlo v 69. minutě. Kempný přehozením gólmana našel Kabische, který předskočil obránce a hlavou skóroval – 1:1. Po vyrovnávacím gólu se ještě dostali do obrovské šance domácí. Jejich nájezd ale zneškodnil fantastický Chvěja.

Další utkání sehrajeme v sobotu 16. září od 15:30. Našim soupeřem bude Stará Bělá.

Velké Heraltice 1:1 FKD

28´ Klein – 69´ P. Kabisch

FKD: F. Chvěja – Staniek (66´ Fojtík), Pa. Adamčik, Klečka, T. Kabisch – Kořenek (57´ P. Kabisch), Turanský (66´ Cintula) – Kuřidém (46´ O. Hellebrand), Kalvar, M. Gai – Moravec (46´ Kempný)

Náhradníci: O. Hellebrand, Cintula, Fojtík, P. Kabisch, Kempný

Trenéři: M. Melecký, M. Hrubý

#fkdarkovicky