B-TÝM: Premiéra staronového trenéra nevyšla!

B-mužstvo poprvé v sezóně ztratilo všechny 3 body.

Již před utkáním prosákly na veřejnost zprávy, že se vrací trenér David Matějka. Jeho premiéra bohužel nebyla vítězná a silným Kobeřicím jsme podlehli 2:0.

Úvod utkání měly lepší domácí Kobeřice, které se dostaly do několika šancí, ty ale dokázal skvěle zneškodnit brankář Olšar. Naší největší šanci si vypracoval Hanus, jehož nenápadné bodlo skončilo na tyči, poté mířil Dundr vysoko nad. První poločas se poté dohrával mezi šestnáctkami, bez nějaké větší šance.

Začátek druhého poločasu vyšel opět lépe domácím, kteří udeřili z brejku po našem rohovém kopu. Perfektní přihrávku mezi obránce dostal Stuchlík, který pláchl po pravé straně a balón předložil před prázdnou bránu Jurčekovi, jenž už neměl těžkou práci – 1:0. Branková konstrukce proti nám stála i ve druhém poločase. Dundrův tečovaný přímý kop skončil na pravé tyči Stříbného brány. Domácí vedení pojistil v 75. minutě Hahn. Ten využil nedůrazu v naší obraně a střelou po zemi zvýšil – 2:0. Domácí Kobeřice tak dokázaly zvítězit a osamostatnily se na 1. místě tabulky.

Sokol Kobeřice “B“ 2:0 FKD “B“

49´ Jurček, 75´ Hahn

FKD “B“: Olšar – Santer, Duda (C), Hruška, Zlotý – D. Chvěja, Strachota, Dundr, P. Vjačka – N. Adamčik – Hanus

Náhradníci: Chýlek, Mašíček, Pe. Adamčik, Kaniok

Trenér: D. Matějka

#fkdarkovicky