A-TÝM: Bolatice zabraly v pravý čas, áčko se vrací bez bodu!

A-tým třetí vítězství v soutěži nepřidalo.

Před utkáním na půdě Bolatic udělal trenér Marcel Melecký v sestavě dvě změny. Rychnovského nahradil Martin Gai a Kuřidéma Staniek.

V úvodu zápasu jsme trochu zalezli a vyčkávali, co soupeř. S postupem času se hra vyrovnala a ve 30. minutě jsme otevřeli skóre. Při standartní situaci našel zahrávající Hanauer Klečku, který ve výskoku otřel balón o tyčku – 0:1. Sporná situace, která vyvolala spoustu emocí nastala ve 40. minutě. Údajný faul Turanského posoudil rozhodčí jako penaltový a domácí dostali výhodu zahrávat pokutový kop. Ten proměnil Maršák – 1:1. Obrat domácí dokonali ještě do poločasového hvizdu. Ve 45. minutě dostal až příliš prostoru Ševčík a zpoza vápna propálil Chvěju na bližší tyč – 2:1. Do kabin se šlo na stavu 2:1 pro domácí.

Ve druhém poločase již nebylo k vidění moc šancí. Domácí mohli zvýšit svůj náskok po akci z pravé strany, ale překonaného Chvěju zastoupil na čáře Adamčik. Do naší největší příležitosti se dostal v polovině druhého dějství Moravec, ale hlavou minul prostor mezi třemi tyčemi. Bolatice už své vedení udržely a nám uštědřily první letošní porážku.

ZMĚNA PROGRAMU:

Sobotní utkání A-týmu proti Píšti je přesunuto na neděli, čas zůstává stejný!

sobota 2.9. 2023, 16:00 FKD – Slavia Píšť, hřiště Darkovičky

neděle 3.9. 2023, 16:00 FKD – Slavia Píšť, hřiště Darkovičky

Nedělní utkání B-týmu proti Šilheřovicím “B“ je přesunuto na sobotu, nový čas 16:00!

neděle 3.9. 2023, 15:00 FKD – Šilheřovice “B“, hřiště Darkovičky

sobota 2.9. 2023, 16:00 FKD – Šilheřovice “B“, hřiště Darkovičky

FK Bolatice 2:1 FKD

40´ (p) Maršák, 45´ Ševčík – 30´ Klečka

FKD: F. Chvěja – Lindovský, Pa. Adamčik, Klečka, T. Kabisch (86´ Cintula) – Hanauer, Turanský (C) (68´ Kempný) – Staniek (60´ Kuřidém), Kalvar (86´ P. Kabisch), M. Gai (60´ Kořenek) – Moravec

Náhradníci: O. Hellebrand, Kořenek, Cintula, P. Kabisch, Kempný, Kuřidém

Trenéři: M. Melecký, M. Hrubý

#fkdarkovicky