A-TÝM: Ani dvougólový náskok nás nezachránil od debaklu!

Áčko v sobotu odehrálo první přátelské utkání.

Po téměř čtrnáctidenní letní přípravě bylo na programu první přátelské utkání. Soupeřem nám byl účastník krajského přeboru Slavia Orlová.

Vstup do utkání jsme měli skvělý a vypadalo to, že zápas bude mít jasný průběh. Ze 2. šance se ve 4. minutě prosadil Patrik Adamčik, když doklepl do brány hlavičku, která vypadla Bučkovi – 1:0. Po dvou spálených šancích Kabische, se osmělovali také hosté. Jejich příležitosti ale nenaděly Kudlovi vrásky. Klid na kopačky nám dodal Moravec, který po individuální akci propálil po zemi orlovského Bučka – 2:0. Náš klid z dvougólového náskoku ovšem netrval dlouho. Nejprve ještě do poločasu trefil jeden z orlovských břevno. Poté z té samé pozice pálil jeden z hostí a stoper Adamčik tečoval balón do protipohybu Kudly – 2:1. Poločas vyzněl lépe pro naše barvy.

Ve druhém poločase orlovští ukázali svou sílu a vývoj utkání dokázali překlopit na svou stranu. Nejprve Kalvar špatně hlavičkoval a bylo srovnáno. Chvíli na to hosté vstřelili třetí branku a obrátili skóre. Následně jsme ještě dokázali srovnat zásluhou Kempného, kterého vyslal mezi obránce Vjačka. Nerozhodné skóre jsme drželi do 80. minuty. Nakonec hosté z Orlové vstřelili ještě 4 góly a vyhráli drtivě 3:7.

FKD 3:7 Slavia Orlová

Pa. Adamčik, Moravec, Kempný – –

FKD: Kudla – Lindovský, Pa. Adamčik, T. Kabisch – M. Gai, ??, Hanauer, Kalvar – Turanský, P. Kabisch – Moravec

Náhradníci: Dundr, Kempný, ??, P. Vjačka

Trenéři: M. Melecký, M. Hrubý

*?? – možné posily pro příští sezónu, které ještě kvůli diskrétnosti nechceme zmiňovat

#fkdarkovicky