B-TÝM: Miláček tribun Hanus se podílel na výhře hattrickem!

Naše béčko zvládlo poslední domácí utkání s přehledem.

Fanoušci, kteří přišli na 2. minutu, mohli litovat, neboť neviděli krásný gól Dundra z 12. sekundy. Právě tento hráč hledal centrem do vápna své spoluhráče, gólman si ale s vysokým balónem neporadil a ten mu propadl mezi rukama do brány – 1:0. Ve 14. minutě navýšil naše vedení Hanus. Dlouhou přihrávku doběhl Schebestik, vrátil balón před bránu a Jiří Hanus doklepl balón do prázdné branky – 2:0. V prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem a hosté z Hněvošic se dostávali do šancí spíše sporadicky. První poločas skončil našim vedením 2:0.

Stejně jako na začátku zápasů, nechytli hněvošičtí ani start druhé půle. Po průniku po levé straně obstřelil hostujícího gólmana na zadní tyč Nikolas Adamčik – 3:0. Poté vstřelil další dvě branky Jiří Hanus a diváci byli u vytržení. To byl ale slabý odvar toho, co se dělo v 79. minutě. Veterán Petr Adamčik dostal balón na velké vápno a tečovanou střelou přehodil hněvošického gólmana – 6:0. Fanoušci bouřili a Petr Adamčik už si pomalu sundával dres. Ten stejný hráč mohl vstřelit ještě jeden gól. Bohužel ani jedna ze dvou střel se neujala. Dorostenec David Olšar udržel druhé čisté konto v mužském fotbale.

B-mužstvo své poslední domácí utkání zvládlo na výbornou a na 1. rezervu Kozmic ztrácí stále 2 body. V následujících dvou víkendech, jedeme ven. Nejprve do Bělé a poté do Bolatic.

28.5. 2023, 15:00

FKD “B“ 6:0 Hněvošice

Poločas: 2:0

(1´ Dundr, 14´, 51´ a 67´ Hanus, 46´ N. Adamčik, 79´ Pe. Adamčik)

ŽK: 69´ D. Vavřinčík

Diváci: 50

FKD “B“ 1. poločas: Olšar – Diviš (31´ L. Mikula), Strachota, Duda (C), Zlotý (31´ P. Vjačka) – Kalvar, Dundr – Schebestik, N. Adamčik, V. Mikula – Hanus (26´ P. Kabisch)

FKD “B“ 2. poločas: Olšar – Diviš (70´ L. Mikula), Strachota, Duda (C), Zlotý (70´ P. Vjačka) – Kalvar (65´ Pe. Adamčik), Dundr (60´ P. Kabisch) – Schebestik, N. Adamčik (82´ Zlotý), V. Mikula – Hanus

Náhradníci: L. Mikula, P. Kabisch, P. Vjačka, Pe. Adamčik

Trenér: Jan Večerek

Hněvošice: Strzibný – A. Vavřinčík, D. Vavřinčík, R. Buchta, Haroš, Steuer, Hartmann, Wagner, Herrman, Hofer, Ševior (C)

Náhradníci: Dedek, Čirž, Seidler, Stříbný, Řepík

Trenér: M. Müller

Rozhodčí: Z. Čech

#fkdarkovicky