B-TÝM: Béčko se vzpamatovalo a Závadu vyprovodilo tenisovým výsledkem!

Naše B-mužstvo se po zápase v Kozmicích rychle vzpamatovalo a vyhrálo.

“Porážku“ z Kozmic naše mužstvo hodilo za hlavu a se Závadou si dokázalo poradit tenisovým výsledkem. K utkání bylo připraveno 5 dorostenců v čele s Petrem Kabischem.

Od úvodních minut hosté ze Závady tahali za kratší konec. Náš tým držel balón, kombinoval na půli soupeře a závadští spíše vyčkávali, co se bude dít. Do vedení jsme se dostali v 19. minutě. Nikolas Adamčik krásnou průnikovou přihrávkou vyslal Kabische, který se v samostatném úniku nemýlil a poprvé prostřelil Krajíčka – 1:0. Do poločasu jsme dokázali vstřelit ještě jeden gól. Ve 40. minutě se balón po akci z pravé strany odrazil až na zadní tyč k Vojtovi Mikulovi, který měl již lehkou práci, dostat balón do odkryté klece – 2:0.

Hosté se dostali na dostřel chvíli po začátku druhé půle, konkrétně ve 48. minutě. Jeden ze závadských se prokličkoval do zakončení rabonou, míč, který mu byl vypíchnut se dostal na zadní tyč a Robin Vitásek udělal kličku gólmanovi a snížil – 2:1. Poté už byl na hřišti pouze jeden tým. V 60. minutě vstřelil svůj druhý gól Kabisch. Ten se mezi obránci prokličkoval do zakončení a vrátil nám dvoubrankové vedení zpět – 3:1. Obdobně jako Kabisch, to udělal o 4 minuty později Nikolas Adamčik. Ten se taktéž prokličkoval do zakončení a vstřelil svůj již 8. gól v sezóně – 4:1. Ke konci utkání se dostalo také na obránce. V 83. minutě posadil Zlotý centr z levé strany Strachotovi na hlavu a ten v souboji s brankářem přehlavičkoval strážce hostující svatyně – 5:1. Tenisový set ukončil hokejovým blafákem fotbalista Duda. Ten v 84. minutě tváří v tvář Krajičkovi udělal kličku a balón dokázal dopravit do odkryté klece – 6:1.

Díky zaváhaní Kozmic, které remizovaly v Bělé 2:2, jsme se dostali opět do čela tabulky, ovšem máme pořád o zápas více, než náš nejbližší pronásledovatel. To se změní teď o víkendu, kdy jsme měli jet do Hati. Utkání se ale nesehraje, kvůli odhlášení týmu se soutěže.

14.5. 2023, 15:00

FKD “B“ 6:1 Závada

Poločas: 2:0

(19´ a 60´ P. Kabisch, 40´ V. Mikula, 64´ N. Adamčik, 83´ Strachota, 84´ Duda – 48´ Robin Vitásek II.)

ŽK: 33´ N. Adamčik, 43´ P. Vjačka

Diváci: 35

FKD “B“ 1. poločas: Kudla – Santer, Strachota, Zlotý – Duda (C) (43´ L. Mikula), Diviš, N. Adamčik, Dundr, V. Mikula – Hanus (35´ Kaniok), P. Kabisch (40´ P. Vjačka)

FKD “B“ 2. poločas: Kudla – Santer, Strachota, Zlotý – V. Mikula (70´ P. Vjačka), Diviš, N. Adamčik, Dundr (76´ Pe. Adamčik), Duda (C) – Hanus (72´ Kaniok), P. Kabisch (74´ L. Mikula)

Náhradníci: L. Mikula, Kaniok, Pe. Adamčik, P. Vjačka

Trenér: Jan Večerek

Závada: Krajíček – Robin Vitásek I., Sněhota, Krupa, Staňo, Münster, Gryz (C), Pischczek, Robin Vitásek II., Chříbek, J. Vitásek

Náhradníci: Kozel, Koudelný, Navrátil, Švidrnoch, Štefek

Trenér: J. Škroch

Rozhodčí: M. Vrba

#fkdarkovicky