A-TÝM: O výsledku utkání rozhodla druhá půle!

Sobotní program na našem hřišti patřil A-mužstvu.

A-tým přivítal od 16:00 soupeře z Mokrých Lazců, který se nacházel na druhém místě tabulky. V zápase jsme se museli obejít jen bez, stále vykartovaného útočníka, Moravce.

Do utkání jsme klasicky nevstoupili špatně, drželi jsme balón na svých kopačkách a soupeř z Lazců se nemohl chytnout. Ovšem naše aktivita postupně opadávala a do šancí se začali dostávat hosté. Ale kanonýr Pospěch ze slibných příležitostí mířil vedle. Do šaten se šlo za stavu 0:0.

Úvod druhé půle jsme prospali a inkasovali hned ve 46. minutě. Hrubku v rozehrávce potrestal centrem z levé strany a zakončením k pravé tyči Říman – 0:1. V 65. minutě vedl soupeř již o dvě branky. Galvas napřáhl z dobrých dvaceti metrů a přízemní střelou našel přesně prostor u pravé tyče Chvějovy svatyně – 0:2. Po druhém obdrženém gólu jsme byli lepším týmem. Bohužel jsme měli špatnou finální fázi, kdy jsme nedokázali dotlačit balón za brankovou čáru.

Po utkaní byli tedy šťastnější mokrolazečtí, kteří dokázali zvítězit 2:0 a upevnit si tak druhou pozici v tabulce. Naopak náš tým prohrál podruhé v řadě a poprvé v sezóně na domácím trávníku.

29.4. 2023, 16:00

FKD 0:2 Mokré Lazce

Poločas: 0:0

(46´ Říman, 65´ P. Galvas)

ŽK: 63´ Rychnovský, 90´ Kalvar – 68´ Hoza, 76´ Poštulka

Diváci: 130

FKD: F. Chvěja – Lindovský (68´ O. Hellebrand), Pa. Adamčik, Klečka, M. Gai (68´ T. Kabisch) – Rychnovský – Fojtík, Hanauer (68´ Kuřidém), Turanský (C), Kalvar – Kempný (40´ P. Kabisch)

Náhradníci: Duda, O. Hellebrand, P. Kabisch, T. Kabisch, Kuřidém

Trenéři: M. Melecký, M. Hrubý

Mokré Lazce: Minarčík – Poštulka, Říman, Hoza, Šimeček, (67´ Sukdol), Lukáš, Dřizgevič, Wojnar (87´ Exner), P. Galvas (C) (82´ Lomozník), Moša (67´ Ulrich), Pospěch

Náhradníci: Exner, Lomozník, Sukdol, Ulrich

Trenéři: R. Galvas, J. Galvas

Rozhodčí: M. Tomai – J. Picmaus, P. Trigas

#fkdarkovicky