ŽÁCI: Žáci vycestují na Slavii o hodinu a půl dříve!

Starším žákům byl start jarní části odložen o týden.

Důvodem byl špatný terén a nepříznivé počasí minulého víkendu. Utkání proti Raduni/Skřipovu, které se mělo odehrát 8. dubna, se nakonec sehraje v pondělí 8. května od 14:00 na našem hřišti.

Tuto neděli vyráží žáci směr Malé Hoštice, ve kterých se utkají s místní Slavii. Utkání, které se mělo odehrát ve 14:00, je posunuto již na 12:30! Proti Hošticím jsme v této sezóně hráli již 3 zápasy a všechny byly velmi těsnou záležitostí. Dvakrát se po výhrách 1:0 a 2:1 radovali Slávisté. Jednou jsme na hřišti soupeře uspěli my po těsné výhře 1:0.

TJ Slavia Malé Hoštice okupuje poslední 4. příčku se ziskem 6 bodů za 2 výhry a záporným skóre 6:57

Naši žáci se v tabulce nachází na 3. místě také se 6 body za 2 výhry. Skóre máme záporné 12:28. Ale právě díky lepšímu skóre jsme v tabulce před našim nedělním soupeřem.

neděle 16.4. 2023 12:30 Slavia Malé Hoštice – FKD, hřiště Malé Hoštice

Před prvním mistrovským utkáním, které bylo odloženo, žáci stihli sehrát generálku a zároveň odvetu proti Šenovu. Po výhře 3:2 ve Vratimově se tentokrát hrálo na domácím hřišti. A žáci opět příjemně překvapili. Bez D. Šidly, Havránka a bratrské dvojice Szczurků žáci dokázali uhrát velmi cennou remízu 3:3, i když vedli 3:1. Prosadil se 2x Ďurian a Tašek. Do hry zasáhli také dva noví hráči, a to Jakub Chytrý s Josefem Krátkým.

Žáci tedy ukončili zimní přípravu s 1 výhrou a 1 remízou a celkovým skóre 6:5.

#fkdarkovicky