A-TÝM: Výkon rozhodčího ovlivnil průběh zápasu! Utkání skončilo bez branek!

Áčko v prvním mistrovském utkání roku 2023 vyjíždělo do Města Albrechtice.

V úvodním utkání chybělo zraněné duo Patrik Adamčik, Tomáš Kabisch + David Rychnovský. Místo stopera zaujal po půl roce příchozí Ondřej Hellebrand.

V prvním poločase jsme se dostali k více šancím než domácí. V 11. minutě si Moravec před šestnáctkou píchl balón kolem gólmana Kmínka, ten ho nešetrně skopnul, ale místo červené karty, viděl pouze kartónek barvy žluté. Poté byl rozhodčí v akci ještě jednou. Regulérní gól, kdy balón přešel brankovou čáru a jeden z hráčů domácích jej vytěsnil rukou mimo tři tyče, zůstal bez povšimnutí hlavního arbitra utkání. Před koncem první půle se dostali do jediné tutovky albrechtičtí, tu ale skvěle vychytal brankář Chvěja. Ve 44. minutě ještě musel odstoupit pro zranění Lukáš Moravec.

Druhé dějství příliš fotbalové krásy nenabídlo. K vidění byly spíše pološance. Ani jeden z týmu se nedostal k nějaké kloudné akci, která by vedla ke gólu. Utkání proto skončilo bezbrankovou remízou. Náš tým je již 10. zápas v řadě bez porážky a Filip Chvěja vychytal svůj 6. čistý štít v této sezóně.

25.3. 2023 14:00

Město Albrechtice 0:0 FKD

Poločas: 0:0

ŽK: 11´ Kmínek, 15´ Šupák, 28´ Čanecký, 47´ Partyš – 68´ Kempný

Diváci: 82

Město Albrechtice: Kmínek – Čanecký, Pavlíček (C), Z. Partyš, Tipoas, Klepáček, Peterka, Štencel, Šupák, Simichanidis, Tarabík

Náhradníci: Krištof, Vyležík, Šporik, Jedelský

Trenér: J. Busios

Asistenti trenéra: R. Boček, Z. Partyš

FKD: F. Chvěja – Lindovský, O. Hellebrand, Klečka, M. Gai – Hanauer, Fojtík (87´ Dundr) – Kuřidém (73´ P. Kabisch), Turanský (C), Kalvar – Moravec (44´ Kempný)

Náhradníci: Duda, Hanus, Kempný, Dundr, P. Kabisch

Trenér: M. Melecký

Asistent trenéra: M. Hrubý

Rozhodčí: V. Yeghiazaryan, B. Chlebovský, B. Robenek

#fkdarkovicky