A-TÝM: Fantazie ve 2. kole! Muži „A“ v čele s Moravcem sestřelili Petřvald!

O velké překvapení se ve 2. kole turnaje postaralo naše A-mužstvo.

A-tým porazil účastníka krajského přeboru Petřvald na Moravě poměrem 5:3. Hned o 4 góly se postaral Lukáš Moravec!

Do úvodu utkání vlétli jako velká voda petřvaldští fotbalisté. Od prvních minut šlo vidět, že hrají o soutěž výše a drží se v horních patrech tabulky. Naštěstí nedokázali využít žádnou ze svých šancí. Náš tým čekal na rychlé protiútoky a jeden z nich nám vyšel. Lindovský se nezalekl souboje s gólmanem a předložil míč před prázdnou branku Turanskému, který se nemýlil – 1:0. Poté přišla chyba i na naší straně ve středu hřiště. Centr z pravé strany našel soupeřova útočníka – 1:1. Tak také skončil první poločas.

Na začátku druhého dějství jsme měli slabší chvilku a soupeř toho dokonale během 5 minut využil – 1:3. Petřvald neustále útočil a my neustále bránili. Každopádně jsme se dočkali snížení. Prvního zářezu se dočkal Moravec po objetí gólmana – 2:3. A nezůstalo jen u snížení. Poté Gai při útoku z levé strany přehodil hlavou gólmana a Moravec uklízel do opuštěné svatyně – 3:3. Po samostatném úniku nás opět Moravec poslal do vedení – 4:3! Na konečných 5:3 upravil kdo jiný než dnes skvěle vyspaný Lukáš Moravec! Kempný se zjevil sám před gólmanem, ale nesobecky vrátil asistenci Moravcovi za minulý víkend – 5:3.

Sestava

1. poločas:

F. Chvěja – Lindovský, Pa. Adamčík, O. Hellebrand, T. Kabisch – Kuřidém, Rychnovský, Turanský, M. Gai – Kempný (35´ Dundr) – Moravec

2. poločas:

F. Chvěja – Lindovský, Pa. Adamčík, O. Hellebrand, T. Kabisch – P. Kabisch, Rychnovský (55´ Duda), Turanský, M. Gai – Dundr – Moravec

Pozn.: Během utkání se sestava několikrát prostřídala a to vedlo k obratu z 1:3 na 5:3 (geniální tah trenerského dua Melecký, Hrubý).

Další utkání sehrají naši hráči příští sobotu 4.2. od 11:00 na umělé trávě v Orlové. Soupeřem nám bude celek z Dětmarovic.

 

#fkdarkovicky