Jako na houpačce – souhrn sezóny žáků

Naši žáci se v této sezóně premiérově představili v Krajském přeboru. K družstvům se vytvořila staro-nová trenérská trojice (Havránek,Duda,Bochňák).

 

Starší žáci

Družstvo starších žáků bohužel bylo po poslední sezóně výrazně oslabeno a kádr nečítal ani 7 hráčů. Takže ve všech zápasech museli nastupovat kluci z mladších žáků. To se pochopitelně odrazilo i na výsledcích. Bohužel jsme obsadili nepopulární poslední místo a získali pouze 1 bod za remízu s Ostravou-Jih. I přesto by jsme chtěli klukům poděkovat za odehranou sezónu, že vydrželi a snad i nasbírali cenné zkušenosti do budoucna. Doufejme, že to kluky namotivuje i k dalším výkonům v nadcházející sezóně. Mimo jiné, jsme absolvovali jeden halový turnaj (3. místo) a v termínu 21.3. – 24.3. jsme úspěšně podstoupili soustředění v areálu Dobré Pohody v Žimrovicích.

Našim nejlepším střelcem se stal Robin Havránek a Matyáš Dundr (oba 4 branky)

 

Mladší žáci

Družstvo mladších žáků chtělo navázat na své úspěchy z Krajské soutěže, kterou loni vyhrálo. Ačkoliv to z kraje sezóny vypadalo na těžkou výzvu, postupně se tým rozehrál, semknul a vybojoval po podzimu dělené první místo s družstvem Rýmařova. Za zmínku jistě stojí, že se naši mladší žáci účastnili celkem 4 halových turnajů  a pokaždé se jim povedlo dovézt medajle. Mladší dokonce na žádném turnaji neokusili hořkost porážky, a do jarních bojů šli tedy ve skvělé formě. Bohužel začátek jarní části vypadal obdobně jako start soutěže, a po remíze a porážce se boj o první místo značně zkomplikoval. Od té chvíle naše mužstvo dostalo impulz, a v sezóně už neprohrálo. Za to soupeři, konkrétně Rýmařov nečekaně 3 krát ztratil a pustil nás do čela soutěže. To už jsme zdárně dotáhli do konce a slavíme tak historické 1.místo v Krajském Přeboru! Klukům moc gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci klubu!

Našim nejlepším střelcem se stal Robin Havránek, který vstřelil neuvěřitelných 122 branek. (pozn. Ne není to překlep, opravdu 122!)