Souhrn utkání dorostu

Reporty z utkání dorostu

Hlučín „B“ vs. FKD 4:1 (2:1)

Naši dorostenci sehráli o víkendu těžké utkání na půdě prvního týmu tabulky Hlučína „B“, když někteří hráči absolvovali ranní zápas za naše „A“ muže a potom ještě bojovali za dorost. Bohužel se nám opět nevyhnuly další nucené zdravotní absence. Hned od začátku bylo vidět, že se jedná o derby, jelikož se začalo hrát velmi svižně a bojovně na obou stranách. Již v 7. minutě se ujali domácí vedení, když se prudkou přízemní ranou, i trochu se štěstím, prosadil domácí Blinka. Za dalších 7 minut se nám podařilo vyrovnat, když technický pokus Moravce o přelobování brankáře skončil na břevně a do branky jej dorazil dobíhající Gai D. Do poločasu se prosadili domácí ještě jednou ve 36. minutě a upravili tak na poločasové skóre 2:1.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s jednou změnou v sestavě a museli jsme změnit i rozestavení hráčů, jelikož především Kempný Radim, který hrál ranní zápas za muže už toho měl plné „kecky“ a tak se přesunul na pozici stopera. V průběhu druhého poločasu se navíc zranil Kuřidém, který si pochroumal kotník a musel být v 63. minutě střídán. Domácí ještě ke konci zápasu zvýšili svou aktivitu za což byli odměněni v podobě třetího gólu, který dali v 74. minutě 3:1. A aby toho nebylo málo, tak v 80. minutě byl pozdě v souboji s domácím brankářem Moravec, který si z tohoto souboje odnesl slabý otřes mozku a musel být také střídán. Domácí poté ještě těsně před koncem zápasu v 89. minutě upravili skóre na konečných 4:1 pro domácí.

I přes prohru bych chtěl naším hráčům poděkovat za předvedený výkon, tentokrát byli domácí lepším týmem a výhru si zasloužili, naši hráči, ale rozhodně nebyli odevzdaným soupeřem a snažili se až do samotného konce.