Druhá jarní výhra dorostu – demolice Heřmanic

Netradičně v úterý se dohrával zápas mezi FKD a Heřmanicemi. Na začátku utkání se hrál poměrně vyrovnaný zápas bez větších šancí. Naše snažení zastavovaly především ofsajdy. Postupem času jsme, ale stále víc přebírali otěže zápasu a ve 36. minutě přišla první odměna, když Moravec přetlačil v souboji jeden na jednoho obránce hostů a ocitl se tak sám tváří v tvář brankářovi a nezaváhal 1:0. Za dalších 6 minut vystihl Rehák nedůslednost obrany hostů a před vybíhajícím brankářem přizvednul hlavou míč a ten skončil v síti 2:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a v 55. minutě běželi sami na brankáře hostů Rehák s Moravcem, Rehák vzal zakončení na sebe a se štěstím na dvakrát dostal míč do branky 3:0. Po této brance soupeř odpadnul především psychicky a bylo jen otázkou, kolik branek ještě obdrží. Do listiny střelců se pak ještě zapsal 2x Moravec, 1x Rehák a 1x R. Kempný. Rehák s Moravcem si připsali hattrick a byl z toho jednoznačný výsledek 7:0.

STŘELCI: 36. Moravec Lukáš, 42. Rehák Ondřej, 55. Rehák Ondřej, 61. Moravec Lukáš, 68. Moravec Lukáš, 76. Kempný Radim, 87. Rehák Ondřej

Autor : Jan Večerek


FK Darkovičky – FC Heřmanice

7:0 (2:0)