HRÁČI PODZIMU:

Krátce po konci podzimní části proběhlo na našem Instagramu hlasování o Hráče podzimu v jednotlivých kategoriích.

Hlasující měli na výběr ze 3 hráčů z každé kategorie a tady jsou výsledky:

Žáci:

Začínáme nejmladší kategorií. Nejlepším hráčem podzimní části v žácích se stal starší z bratrské dvojice Szczurků, Jakub. Jakub Szczurek je odchovancem našeho klubu a působí zde od roku 2016. V této sezóně se stal 2. nejlepším střelcem žáků po Denisu Šidlovi.

Konečné pořadí:

1. místo – Jakub Szczurek – 30 hlasů (42%)

2. místo – Denis Šidla – 27 hlasů (38%)

3. místo – Tomáš Ďurian – 14 hlasů (20%)

Mladší dorost:

Při hlasování o Hráče podzimu v mladším dorostu zradili hlasující našeho grafika. Neboť ten měl už připravenou grafiku se jménem Patrik Schulla, ale kapitán a gólman U17 předvedl neskutečný závěr a porazil svého kolegu pouze o jediný hlas. David Olšar je taktéž odchovancem našeho klubu a působí zde již od roku 2012. Díky parádním výkonům z minulé sezóny, ve kterých pokračuje i nyní, si vysloužil kapitánskou pásku.

Konečné pořadí:

1. místo – David Olšar – 53 hlasů (40%)

2. místo – Patrik Schulla – 52 hlasů (39%)

3. místo – Štěpán Kupka – 27 hlasů (21%)

Starší dorost:

O Hráče podzimu ve starším dorostu asi nebyl pochyb. Hlasování ovládl suverénně útočník a kapitán Petr Kabisch, který už v této sezóně stihl v soutěži zaznamenat 15 branek, tedy drtivou většinu všech vstřelených branek U19. Petr Kabisch je odchovancem Ludgeřovic a do Darkoviček přestoupil v roce 2017. Zejména v posledních dvou sezónách ukazuje svůj přínos pro tým, protože za 1 a půl sezóny má již 42 gólů a to jenom v dorostu a jenom v soutěži (pohár nepočítáme).

Konečné pořadí:

1. místo – Petr Kabisch – 63 hlasů (64%)

2. místo – Ondřej Ferenc – 20 hlasů (20%)

3. místo – Matyáš Dundr – 16 hlasů (16%)

muži „B“

Nejdrtivějším rozdílem v hlasování zvítězil útočník a nejlepší střelec B-týmu s 6 brankami Jiří Hanus. Tento odchovanec, který působí v Darkovičkách od roku 2009, každoročně potvrzuje svou střeleckou formu. V minulé sezóně vstřelil 12 branek a teď je již na polovině zaznamenaných tref.

Konečné pořadí:

1. místo – Jiří Hanus – 55 hlasů (74%)

2. místo – David Hruška – 12 hlasů (16%)

3. místo – Daniel Strachota – 7 hlasů (9%)

MUŽI „A“

Vyvrcholením bylo hlasování o Hráče podzimu u A-týmu. To ovládl brankář, a také asi největší posila minulé sezóny, Filip Chvěja. Odchovanec Darkoviček, který v roce 2010 přestoupil do Hlučína a přes olomouckou Sigmu, ostravský Baník, Petřkovice a Dolní Benešov se po 12 letech vrátil zpět domů, udržel v této sezóně již 5 čistých kont. I díky němu má A-tým nejlepší obranu v soutěži.

Konečné pořadí:

1. místo – Filip Chvěja – 33 hlasů (42%)

2. místo – Lukáš Moravec – 26 hlasů (33%)

3. místo – Tomáš Kalvar – 20 hlasů (25%)

 

MOCKRÁT DĚKUJEME VŠEM HLASUJÍCÍM ZA OBROVSKOU ÚČAST. INSTAGRAMOVÉ PŘÍBĚHY MĚLY CELKOVĚ 972 ZHLÉDNUTÍ A DOHROMADY BYLO SEČTENO 455 HLASŮ!

 

#fkdarkovicky