Žáci přezimují na prvním místě

Naše žactvo v sobotním klání přivítalo hosty z nedalekých Ludgeřovic

Starší žáci

Utkání starších žáků mělo obdobný průběh jako poslední zápas, a tedy jsme jej měli po celou dobu pod kontrolou. Někteří z diváků ještě nestihli ani dojít na svá místa a už jsme vedli 1:0 zásluhou Dundra. Hosté se z rychlé branky ani nestihli otřepat a míč už byl zase v jejich síti, i proto už ve 4.minutě bylo utkání 4:0 a bylo jasné kdo si odnese 3 body. Postupně jsme hostům nastříleli v první půli 13 branek. O poločase byl střídán Dundr, který šel vypomoci dorostencům. I v okleštěné sestavě jsme ale přidali další branky a utkání jsme ovládli jednoznačně 19:0.

Střelci :

1′ Dundr Matyáš
2′ Žabka Radovan
3′ Šidla Matyas
4′ Havránek Robin
7′ Dundr Matyáš
10′ Havránek Robin
12′ Havránek Robin
15′ Chojka Filip
18′ Havránek Robin
21′ Havránek Robin
22′ Chojka Filip
24′ Schauer Petr
28′ Žabka Radovan
52′ Šidla Matyas
54′ Havránek Robin
60′ Chojka Filip
62′ Havránek Robin
65′ Havránek Robin
70′ Havránek Robin

Hráč utkání : celý tým

Mladší žáci

Mladší žáci chtěli navázat na utkání starších, a celkem se jim to povedlo. Zápas se totiž nesl v podobném duchu a v úvodu utkání jsme si vytvořili 2 brankové vedení zásluhou Čichoně a Šidly. Zdálo se, že to naše mužstvo uspalo a soupeře jsme pustili do hry, zaslouženě se jim tedy podařilo vyrovnat skóre i krok. Misku vah na naši stranu před poločasem přiklonil Toupal. Do kabin se tedy šlo za stavu 3:2. Ve druhé půli jsme dvěmi slepenými góly soupeři odskočili a utkání už víceméně kontrolovali až do konce. Další branky ještě přidal Šidla a tak stanovil konečné skóre 7:3.

Střelci :

4′ Čichoň Tadeáš
5′ Šidla Matyas
24′ Toupal Filip
39′ Szczurek Jakub
40′ Šidla Matyas
58′ Šidla Matyas
60′ Šidla Matyas

Hráč utkání : Čichoň Tadeáš, Toupal Filip, Šidla Matyas

Pár slov závěrem

Po sestupu do Krajské soutěže jsme věděli že budeme muset hodně zapracovat na trénincích a celkově začít makat na tom aby jsme se zase mohli vrátit do krajského přeboru. Co se týče starších žáků, povedlo se to více než dobře, kdy jsme z 10 utkání vyhráli 9, nastříleli jsme 105 branek a obdrželi pouze 17, nejlepším střelcem se stal s 53 brankami Havránek Robin a vede i tabulku soutěže. I díky pomoci SO Bruntál který v posledním kole porazil Velkou Polom tak zakončíme podzim na 1.místě s velkým příslibem do jarní části! Mladší žáci byli defacto všichni před sezónou ještě v přípravce a tak se očekávalo že se spíš budou rozkoukávat a nabírat herní praxi. Opak je pravdou a po docela slibných výkonech jsme ukořistili 6 výher a 4 porážky, vstřelili jsme 40 branek a inkasovali 43, nejlepším střelcem se stal Šidla Matyas s 26 brankami. Zimu tak přečkáme na slibném 4.místě.