Béčko zdolalo Štěpánkovice

Na vedení Štěpánkovic reagovaly Darkovičky třemi góly, kterými otočily skóre už do poločasu. Ve druhé části se už skóre nezměnilo.

Kvůli akci, která se každoročně odehrává na opevnění v Darkovičkách, si Darkovičky pozvaly mužstvo ze Štěpánkovic k předehrávanému utkání již v páteční podvečer. Po úvodní oťukávání se ujali hosté ze Štěpánkovic v 8. minutě vedení, když se do listiny střelců zapsal Vybrančík – 0:1. Odpověď Darkoviček ale byla raketová, když Gai unikl po křídle a v pohodě pokořil hostujícího brankáře Lukovicse – 1:1. Od této chvíle převzaly Darkovičky taktovku a svou převahu vyjádřily do poločasu ještě dvěma přesnými zásahy. Po čtvrthodině hry agilně hrající Gai nahrál pod sebe Hanusovi, který uklízel prakticky do prázdné kasy – 2:1. Ve 24. minutě si Gai přihrávku pod sebe zopakoval, a posila z áčka Jamnický byla opět neomylná – 3:1. Zbytek poločasu se už odehrál bez výraznější šance.

Ve druhém poločase se na hřišti odehrávala nudná partie. Obě družiny se k mnoha šancím nedostaly. Hra se přelévala hlavně od jednoho vápna ke druhému a nejčastěji se odehrávala ve středu hřiště. Každé mužstvo se dostalo ke dvěma šancím. Kneifel z Darkoviček dostal míč mezi obránce, ale nastřelil jen štěpánkovického brankáře Lukovicze. Svou šanci zavraždil i Hanus. Štěpánkovice si jednou vylámaly zuby na Pískalovi, a jednou jim nebyl uznán gól pro postavení mimo hru. Darkovičky si už tři body vzít nenechaly. Štěpánkovice nepotvrdily výhru nad lídrem tabulky z Bolatic.

Ohlasy k zápasu

FK Darkovičky B

Milan Duda (hráč): Poté co vstřelily Štěpánkovice první gól, jsme převzali taktovku a dirigovali hru až do konce poločasu. Třemi góly se nám podařilo otočit skóre. Ve druhé části už to bylo o ničem, a nám se podařilo výsledek si udržet.

Střelci : M.Gai, J.Hanus , M.Jamnický


FK Darkovičky B – Sokol Štěpánkovice B

3:1 (3:1)