B-TÝM: Béčko zaváhalo podruhé v řadě!

Série, která jednou dolehne na každý tým, nyní dolehla na naše béčko.

Béčko se ne a ne střelecky chytit. Jeden gól z posledních dvou zápasů znamená pád na 3. místo tabulky. Ale sezóna není zdaleka u konce. Ještě je dost času to zvrátit a celou soutěž vyhrát. Věříme, že se tato situace zlepší a že B-tým bude stoupat tabulkou výš a výš.

Do utkání se šlo se změnou v rozestavení. To hráče nerozhodilo a byli lepší než soupeř. Plány nám nabouralo zranění Davida Hrušky z 10. minuty. Akcí bylo k vidění hodně, ale chyběla finální fáze a přesné zakončení. K zajímavé střele se dostal Hanus, poté dorážel Dundr, střílel také Adamčik s Divišem a Dundrem, ale ne a ne rozvlnit síť hostující branky. Do největší šance celého zápasu se dostal po perfektní přihrávce Hanuse Schebestik, toho ale vychytal připravený Schimanek. Poločas skončil výsledkem 0:0.

Druhý poločas měl podobný obraz, jako ten první. My jsme určovali tempo zápasu a snažili se dostat balón do sítě, hosté čekali na své příležitosti a spoléhali na brejky. V 88. minutě jim jeden takový “vyšel“, gól nicméně nebyl uznán z důvodu zapovězeného postavení strahovického útočníka. Ale nejprve pěkně popořadě. Do šancí se dostal Hanus, Adamčik pálil těsně vedle, Ferenc byl zablokován. A když se neujal ani přímý kop Dundra, bylo jasné, že utkání směřuje k bezbrankové remíze.

16.4. 2023, 15:00

FKD “B“ 0:0 Strahovice “B“

Poločas: 0:0

ŽK: 41´ V. Mikula, 69´ Santer, 78´ Kaniok – 62´ Hladík, 66´ Tomíček, 72´ Beneš, 77´ Obrusník

Diváci: 63

FKD “B“: Pískala – Kaniok (85´ P. Vjačka), Hruška (10´ Dundr), Santer (70´ Hill) – Strachota – Schebestik, Duda (C), Diviš, V. Mikula – Hanus (78´ Ferenc), N. Adamčik

Náhradníci: Ferenc, Dundr, Hill, Chýlek, Pe. Adamčik, L. Mikula, P. Vjačka

Trenér: J. Večerek

Strahovice “B“: Schimanek – Tomíček, J. Beneš, Hluchník, Baranec, Josefus (C), Ma. Nevřela, Stříbrný, Mi. Nevřela, Škroch, Hladík

Náhradníci: Schenk, Malchárek, Dvořák, Obrusník, Š. Beneš

Trenér: M. Dostál

Rozhodčí: T. Migota

#fkdarkovicky